L-ANALAB ΕΠΕ

ΠΡΟΦΙΛ


Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο της L-ANALAB ΕΠΕ Σε ένα νεοκλασικό κτήριο κρύβουμε το πιο σύγχρονο μικροβιολογικό εργαστήριο.

Ιδρύθηκε το 1933 από τον μικροβιολόγο Αρχιμήδη Αναγνώστου στην Καλλιθέα και το 1935 μεταφέρθηκε στην οδό Δαβάκη 63 όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα στον ίδιο χώρο προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Μετά το θάνατό του Αρχιμήδη το εργαστήριο συνέχισε η αείμνηση σύζυγος Ελλη και εν συνεχεία ο υιος Λεωνίδας Αναγνώστου που μέχρι σήμερα προσφέρει την πλούσια εμπειρία του

Ο νέος επιστημονικά υπεύθυνος Ιατρός Βιοπαθολόγος Αρχιμήδης Αναγνώστου μαζί τον αδελφό του Αλέξανδρο Αναγνώστου Χημικό με Msc στην Κλινικη Χημεία συνεχίζουν στην ίδια πρωτοποριακή γραμμή συνδυάζοντας τριών γενεών πείρα με την τεχνολογία

ΤΜΗΜΑΤΑ


Η εταιρεία μας έχει  υιοθετήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητος που συμμορφώνεται με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2000 και βρίσκει εφαρμογή σε όλη την εταιρία και σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν επίπτωση στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Ειδικότερα, η Πολιτική της εταιρίας (L-ANALAB) ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΕ αποβλέπει στο:
 
 
Να ανταποκρίνεται άμεσα στους πελάτες της σε κάθε περίπτωση επιστημονικής υποστήριξής τους.
 
Να προσφέρει υπηρεσίες, που να συμμορφώνονται πλήρως με τις καθορισμένες για αυτές απαιτήσεις, όπως αυτές καθορίζονται μέσα από τις συμβάσεις της με τους πελάτες, προσφέροντας συγχρόνως ένα καλό οικονομικό αποτέλεσμα στην ίδια την εταιρία.

Να συμμορφώνεται πάντοτε με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις προδιαγραφές που αφορούν στην Ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της εταιρίας ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΕ.

Να λαμβάνει σοβαρά υπόψη τυχόν παράπονα ή παρατηρήσεις των πελατών, ώστε να αποτελούν τον άξονα για βελτίωση στις σχετικές με την Ποιότητα λειτουργίες της εταιρίας

Να διατηρεί στενή συνεργασία με τους προμηθευτές της, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της Ποιότητας των υπηρεσιών της.

Να ενθαρρύνει την ενεργή και δημιουργική συμμετοχή του προσωπικού και να βοηθά στη συνεχή ανάπτυξη των εργαζομένων, ώστε να μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους σύμφωνα με Ποιοτικά δεδομένα, από άποψη ασφάλειας, ορθότητας και αποτελεσματικότητας, αλλά και με απώτερο σκοπό την προσωπική τους βελτίωση.

 

 

Επίσης συμμετέχει σε εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους (Eqas, ΕΣΕΑΠ), και   χρησιμοποιεί μέθοδο κλινικής εκτίμησης και σύγκρισης με προηγούμενα αποτελέσματα (Delta check).

 
Χρησιμοποιείται Barcode LIS αμφίδρομης επικοινωνίας για αποφυγή λαθών αντιγραφής. 
 
 
 
ΤΜΗΜΑΤΑ
 
ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ

ΒΑΚΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ

ΠΑΡΑΣΙΤΟΛΟΓΙΚΟ

ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

ΕΠΙΠΕΔΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ

 

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ


 

Ο γιατρός μου συνέστησε εξετάσεις. Τί πρέπει να γνωρίζω;

 

Εξετάσεις Αίματος

Καρκινικοί δείκτες

Συλλογή ούρων και καλλιέργεια - Πως συλλέγουμε τα ούρα

Συλλογή ούρων από ασθενή με καθετήρα

Συλογή ούρων 24ώρου

Δοκιμή PLAC

INR: αλληλεπιδράσεις τροφών φαρμάκων και περιβάλλοντος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Τα τηλέφωνα μας είναι 210-9560500, 210-9592897, 210-9588018
Fax: 210-9571412

Σε περίπτωση ανάγκης 6944347641, 6946686111
e-mail: analab@otenet.gr και archimidis68@gmail.com
Η διεύθυνση μας είναι Δαβάκη 63 Καλλιθέα Τ.Κ.17672

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά από 07:00 έως τις 19:30
Σάββατο 08:00-11:00Κυριακή κλειστά